.

.

Četka za jezik, Strugalica za jezik Pokrivenost Alat za Njegu Oralne Higijene, za Muškarce, Žene Odrasle, Djecu za Disanje(plava)

Četka za jezik, Strugalica za jezik Pokrivenost Alat za Njegu Oralne Higijene, za Muškarce, Žene Odrasle, Djecu za Disanje(plava)

HRK 21.27
Roba

Koristite četkicu za pokrivanje jezika, tako da se lako očistiti one dijelove jezika, koje se ne mogu čistiti četkicom četkica za zube.Fleksibilan, ne засоряющаяся i široka konstrukcija ogrebotina čisti jezik po cijeloj dužini.Debela i čvrsta konstrukcija zaštitnim ivica lako može doći do resica, ne uzrokuje rizik wedging i ogrebotina.On može pokriti jezika, osvježiti dah i očuvanje zdravlja usne šupljine.Jezik mora biti očišćen, a redovna upotreba četke za pokrivanje jezika ne boli okusu receptore na jeziku.Značajke : 1. Koristite četkicu za pokrivanje jezika, tako da se lako očistiti one dijelove jezika, koje se ne mogu čistiti četkicom četkica za zube.2. Jezik mora biti očišćen, a redovna upotreba četke za pokrivanje jezika ne boli okusu receptore na jeziku.3. On može pokriti jezika, osvježiti dah i u održavanju zdravlja usne šupljine.4. Debela i čvrsta, dizajniranje zaštitnog ruba lako može proširiti na jezik, uzrokuje rizik marmeladom i ogrebotina.5. Fleksibilan, a ne засоряющий i širok dizajn ogrebotina čisti cijelom dužinom jezika.Spec : Stanje : 100% potpuno novi Tip elementa : Strugalica za jezik Materijal : plastika PPEfficacy : pokrivenost jezika, održavanje zdravlja usne šupljine Popis paketa : 1 x Strugalica za jezik.

R

Srodni proizvodi