.

.

Nationwel Beauty Tool Cart - Višenamjenska kolica za prtljagu, retro stil, пятислойная odvojiva veliki kapacitet, super nosi.

Nationwel Beauty Tool Cart - Višenamjenska kolica za prtljagu, retro stil, пятислойная odvojiva veliki kapacitet, super nosi.

HRK 171.90
Roba

površina auto odbora ima neklizajući linije i нескользящие tepisi, jamči da je proizvod će se tresti dok ste u pokretu.Zaštita rubova od pada, zaštita rubova od pada dizajna, korištenje više na zadovoljavajući način.Ultra-čvrst, otporan na pritisak, dizajn, nije lako поддающаяся težini, koliko se može staviti.To je izrađen od debelog cijevi od nehrđajućeg čelika i ima visoku nosivost.Ona je izdržljiv i otporan na deformacije. 360-stupanjska fleksibilne pokretne reklame, lijepe i čvrste, dopire tiho i nečujno.Mogućnosti proizvoda : Naziv proizvoda : Kolica za alat za ljepotu proizvod Težina : 6 kg Veličina proizvoda : 36×31×82 cm Primjenjive lokacija : hotel / brijač / salon za uljepšavanje, Itd. Ovaj proizvod uključuje samo kolica za uljepšavanje X1 (osim drugih ukrasa na slici) Ručno mjerenje, veličina proizvoda i fizički objekt može imati odstupanja 1~2 potražite Proizvode uzeti u prirodi, ali zbog razlike svjetla, oprema, kut snimanja i dozvole računala, primljene objekte i fotografije mogu biti različiti, u zavisnosti od stvarnog proizvoda.Molimo, slijedite upute u priručniku za instaliranje nakon kupnje.Ako ustanovite da je pribor nedostaju, molimo, obratite se službi za korisničku podršku za zamjenu.

R

Srodni proizvodi